Anledningar till varför iPhone är bättre än Android

Kampen mellan iPhone och Android-telefoner är 2010-talets motsvarighet till kampen mellan Apple och PC på 80- och 90-talen. Men vilken är egentligen bäst?
Tillgänglighet och kvalitet på appar
På grund av hur populärt iPhone är, fick iOS appar prioriteras av de flesta företag. Deras iOS appar har utvecklats och finjusterats mycket. Många hävdar att iOS appar idag fortfarande speglar tidigare insatser och är bättre utvecklade och har högre kvalitet än appar till andra telefoner.
Användarvänlighet
En iPhone har ett mycket enkelt gränssnitt. Du ser allt på skärmen, och det finns inga dolda menyer. Många släppte spel till smart-enheten iPod Touch, som har samma gränssnitt som iPhone.
Tillbehör
Det finns alla typer av tillbehör till iPhone. Från alla möjliga skal och högtalare till externa kameralinser och riktigt avancerad kringutrustning.
Stora maskinvaror
Apple har ett rykte om sig att skapa snygga och hållbara maskinvaror. iPhones industriella glas-och-aluminiumdesign tilltalar många och kan vara en avgörande faktor för att få kunder att intressera sig för Apple. Apple gör också varje ny version av iPhone mer avancerad och med bättre interna komponenter än de tidigare versionerna. När du köper en iPhone vet du att du får en kraftfull maskinvara som kommer att hålla i många år.
En inbiten android-användare kanske skulle komma med andra alternativ. Och så går kampen vidare.
Var detta något som gjorde dig sugen att ta reda på mer om mobiltelefoner? En sida som handlar om precis detta – och förmodligen skulle intressera dig mycket – är www.billiga-mobiler.se.

This entry was posted in Resor.

Comments are closed.