Bilförsäkringar och att välja rätt

I Sverige måste så kallad trafikförsäkring finnas för alla motordrivna fordon som är registrerade och inte är avställda. Försäkringsplikten ska fullgöras av fordonets ägare. Din försäkringspremie beräknas utifrån ett flertal faktorer—till exempel värdet på din bil, var du bor och hur gammal du är. Vilket försäkringsbolag är bäst för dig och din bil? Gå in på billigaste-bilförsäkringen.se och jämför priser och villkor hos nio ledande försäkringsbolag. Här kan du även teckna en ny försäkring. Tjänsten är helt kostnadsfri och behöver inte ta mer än 30 sekunder att använda.

Volvia erbjuder speciellt förmånliga villkor för Volvo- och Renault-ägare. Assar Gabrielsson tog 1959 initiativet till en speciell märkesförsäkring. Ursprungligen riktade sig försäkringen endast till PV 444-ägare. Sedan dess har Volvia expanderat snabbt och räknar idag runt 400 000 nöjda kunder. Sedan i maj, 2001, ingår Volvia i If-koncernen. Företaget erbjuder skräddarsydda försäkringsprodukter och effektiv skadeservice. Volvias representanter hittar du i anslutning till Volvohandlare på 125 platser runt om i Sverige. Tack vare nära samarbete mellan sälj- och försäkringsenheter kan de erbjuda korta väntetider och snabbare kundservice.

Priset är inte det enda du ska ta hänsyn till när du väljer försäkringsbolag. Fundera noga igenom dina behov och kontrollera vilka villkor som erbjuds vid olika typer av skadesituationer. Med Volvia får du en partner som hjälper dig igenom hela försäkringsprocessen. Om du är i dagligt behov av din bil rekommenderar Volvia att du även tecknar ett så kallat Trygghetspaket i vilket bland annat hyrbilsförsäkring ingår. Gå in på www.billigaste-bilforsakringen.se och läs mer om vad Volvia har att erbjuda.

Comments are closed.