billigaste lånet på marknaden

Nu kan du enkelt hitta det billigaste lånet på marknaden! Surfa bara in på Alfabanken.se så hjälper vi dig. På vår hemsida kan du enkelt ansöka om lån och teckna det till den lägsta räntan. Alfabanken är en oberoende nätservice som letar fram de bästa lånevillkoren från 17 olika banker. Du kan även kontakta oss direkt på telefonnummer 0770-455 903 om du har frågor eller önskar personlig rådgivning. Vår kundtjänst är öppen dygnet runt.

På Alfabanken.se kan du enkelt ansöka om lån genom att fylla i vårt webformulär. Ange hur mycket du vill låna och vilken återbetalningstid du vill ha. Vi erbjuder i nuläget lån som löper från 1 till 12 år. Skriv därefter in dina personuppgifter, hur mycket du tjänar varje månad samt din anställningsform. När du gjort det skickar du in formuläret så att vi kan behandla din ansökan.

För att kunna teckna ett lån krävs att du är myndig, det vill säga minst 18 år gammal, samt att du har en fast adress i Sverige. Din inkomst, från tjänst eller pension, måste dessutom uppgå till minst 8333 kronor per månad och du får inte ha något skuldsaldo. Om du uppfyller dessa kriterier kan du låna pengar. Du har även möjlighet att teckna tryggt Låneskydd.

På Alfabanken.se är det möjligt att teckna billån på upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Ett sådant lån kallas blancolån på fackspråk. Besök oss på Alfabanken.se och läs mer om blancolån eller ring och hör dig för med våra duktiga medarbetare på telefonnummer 0770-455 903.

Comments are closed.