Dagens svenska elmarknad.

Det är inte lätt att hitta det bästa erbjudandet på dagens svenska elmarknad. Konkurrensen är knivskarp och det finns idag mer än 130 elleverantörer. Den uppmärksamme elkunden kan tjäna mycket pengar genom att välja rätt avtal. Gå in på www.elpris.biz! Hos oss kan du med några enkla knapptryckningar jämföra alternativen i det område där du bor.

Du kan spara mycket pengar genom att byta till ett billigare elavtal. Men det är inte det enda sättet. Minst lika viktigt är att du ser över din elförbrukning och funderar på hur du kan få ner den.

Var till exempel noga med att ställa in rätt temperatur på kyl och frys. Rekommenderade nivåer är +5 grader för kylen och -18 grader för frysen. För varje sänkning med en grad ökar du energianvändningen med omkring 5 procent. Du bör även se till att frosta av frysen med jämna mellanrum samt dammsuga på baksidan. Vidare ska du se till att dörrar och luckor inte läcker.

Den som är noggrann kan över tid tjäna avsevärda summor. Läs mer om hur du minimerar slöseriet med el på Elpris.biz. När du lagar mat, så då till att nyttja kastruller och stekpannor med plana bottnar som passar plattans storlek. För den som funderar på att köpa nya vitvaror är det viktigt att höra sig för om de olika energimärkningarna och vad de står för.

Elpris.biz kan du även få mer information om förnyelsebara energikällor och vilka bolag som levererar miljövänlig el där du bor. Besök oss idag!

Comments are closed.