En dag i Stockholm

Om du bara har en dag i Stockholm och vill hinna med så mycket som möjligt är det bäst att du börjar planera i god tid innan din resa. Först och främst bör du bestämma vad det är som du vill prioritera. Är det någon specifik sevärdhet som du är särskilt intresserad av eller är det kanske något evenemang som lockar? Vill du shoppa loss på något shoppingcenter?

Stockholm har en ganska kompakt kärna så även om du bara har en dag i Stockholm kan du hinna med mycket. När du planerar din resa kan det vara bra att kartlägga det område som du kommer att röra dig i under ditt besök i Stockholm och välja sevärdheter och andra attraktioner som ligger i närheten av det området. På det sättet slipper du slösa tid på onödiga resor och får mer ut av ditt besök i Stockholm. Om du vill hinna med flera olika sevärdheter eller aktiviteter som ligger en bit ifrån varandra kan det även vara bra att ta reda på hur lokaltrafiken fungerar och hur du snabbast kan ta dig från ett ställe till ett annat.

Om man bara har en dag i Stockholm kan det löna sig att investera i Stockholmskortet. Stockholmskortet är ett smart kort som bland annat ger gratis inträde till 80 olika museer och attraktioner och gratis resor med både tunnelbana, pendeltåg och buss i Stockholm. Dessutom ingår flera andra erbjudanden, såsom en gratis sightseeingtur med båt. Stockholmskortet är med andra ord perfekt för turisten som vill uppleva så mycket som möjligt! stockholmsinfo.se

This entry was posted in Resor.

Comments are closed.