Ett rent kontor skapar ett positiva intryck

Varje gång vi möter en person för första gången, är det första vi brukar märka hur snygg och prydlig han eller hon ser ut. Luktar han gott? Ser han snygg och prydlig ut?  Dessa är de första intrycken. Och så snabbt, har vi redan fått ett bra eller dåligt intryck. Samma sak händer när en person går in på ett för första gången. Han kommer omedelbart att döma det, baserat på kontorets utseende. Oavsett hur bra dina tjänster är, men om ditt kontor ser ut som en katastrof (för mycket papper på varje skrivbord, unken lukt med dammiga omgivningar) kommer potentiella kunder  att springa åt andra hållet. Ett slarvigt kontor kommer också att ge ett intryck av slarvigt arbete.

Var noga med att hålla ditt kontor rent hela tiden. Möjliga kunder kan komma in när som helst och du vill inte ge ett negativt intryck. Skäm bort ditt kontor genom att ge det en regelbunden rengöring. Detta kommer att skapa positiva vibbar för dina kunder och anställda.

Anlita professionella kontorsstädare för att göra saker och ting lättare. Besök http://www.kontorsstädning.org för att jämföra priser och läsa på om hur du kan gå till väga.

Comments are closed.