Firmafest med tema

När ni ska anordna er firmafest, är det första ni ska bestämma er för kanske vilket tema eller vilken typ av firmafest ni vill ha. Det finns massvis med arrangörer som är villiga att hjälpa till att fixa den perfekta festen och planeringen sker smidigt över internet.

Om ni är ute efter liveband eller annan underhållning till er firmafest, är Artistcentrum med över 50 års erfarenhet av företagsfester, ett utmärkt alternativ. Artisterna och underhållarna som du bokar till din firmafest via Artistcentrum är kvalitetsbedömda, och du kan hitta information om artister, coverband eller DJ:s på Artistcentrums hemsida. Artistcentrum finns i många städer runt om i landet och i våra grannländer; Köpenhamn, Oslo, Stockholm, Göteborg, Norrköping för att nämna några.

Ett lite mindre företag som även de har gedigen erfarenhet att arrangera företagsfester är Tre med Kök. De hjälper till med catering och bokning av den perfekta lokalen till din företagsfest och kan även anordna er firmafest på en härlig skärgårdsbåt med tillhörande skärgårdsmat. Om ni vill så kan ni få hjälp med hela arrangemanget av företagsfesten, elelr om ni föredrar att kanske endast får lite tips och information.

Ett företag som verkligen går inför tanken om att firmafester är till för att motivera och inkludera sin personal, är arrangören Planera. Planera hjälper dig med varesig du ska anordna en firmafest, events med speciella teman, representation eller utomhusaktiviteter. Det finns en hel del roliga aktiviteter som stimulerar icke-jobbrelaterade konversationer såsom bowling, paintball, ölprovning eller varför inte klassisk brännboll i en park någonstans. www.konferensproffsen.se

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.