Fördelaktiga bilförsäkringar

Hur går man tillväga för hitta den mest fördelaktiga bilförsäkringen? Ett alternativ är att ringa runt till alla försökringsbolag och se vad de har att erbjuda. Det tar dock tid och du kan räkna med att bli tvungen att spendera mycket tid i telefonköer. Ett enklare och mer effektivt sätt är att gå till bilforsakringsguiden.se. Här kan du i lugn och ro helt utan kostnad jämföra försäkringar från nio ledande bolag. Det krävs bara några knapptryckningar och behöver inte ta mer 30 sekunder! Vad väntar du på? Surfa in på www.bilforsakringsguiden.se idag.

Det är väldigt viktigt att du har koll på detaljerna innan du skriver under kontraktet. Hos www.bilforsakringsguiden.se du läsa mer om hur försäkringspremien räknas fram. Hur mycket du betalar beror bland annat på hur gammal du är, hut mycket du kör samt på brotts- och olycksstatistiken i det område där du bor. Bor du i ett lugnare småstadsområde kan du utgå från att kostnaden blir lägre. Ofta kan det också vara förmånligt att samla alla försäkringar hos ett och samma bolag. Moderna Föräkringar, exempelvis, erbjuder 20 procents rabatt om du gör det.

Hos Moderna Försäkringar kan du även teckna ett flertal så kallade tilläggspaket. Ett exempel är deras Hyrbilsförsäkring. Denna ersätter kostnader för hyrbil i det fall ditt ordinarie fordon blir obrukbart under en period. Genom denna får du ersättning för 75 procent av dygns- och kilometerkostnaden i upp till 60 dagar. Om du är i stort behov av bil i din vardag är Hyrbilsförsäkring ett bra alternativ. Läs mer om olika specialerbjudanden på www.bilforsakringsguiden.se.

Comments are closed.