Handla vad du behöver inför sommarens segeltur

Seglarshoppen ger dig möjlighet att handla vad du behöver inför sommarens segeltur utan att behöva röra dig ifrån soffan. Det är en onlinebutik med det senaste inom professionella seglarkläder och marint mode.

De har ett brett utbud av välkända varumärken och säljer kläder för både kvinnor och män. Här finns också stövlar, sjöställ, seglarhandskar och seglarskor. Du kan också hitta flytvästar för både vuxna, barn och husdjur.

Seglarshoppen är ett utmärkt alternativ för dig som är en medveten konsument och är ute efter god kvalitet och kläder som håller. Om du är intresserad av ett speciellt varumärke så är det lätt att se vilket produktutbud som finns av just det märket på Seglarshoppens hemsida.

Seglarhandskar är en nödvändig accessoar för livet på däck. Hos Seglarshoppen finns handskar av flera olika modeller från både Henri Lloyd, Musto, Sail Racing kläder och Gill. En del seglare föredrar handskar med korta fingrar medan andra vill ha långa fingrar på sina handskar. Hos Seglarshoppen hittar du båda modellerna.

Ett annat seglarmåste är ett sjöställ som står emot vind och väta. Alla de sjöställ som säljs hos Seglarshoppen ser till att seglaräventyret blir både varm och bekvämt.

Vilket slags sjöställ du skall köpa beror på vilken typ av segling du skall ägna dig åt. På Seglarshoppens hemsida kan du välja mellan kategorierna ocean, offshore, coastal, inshore och jolle beroende på vilken typ av segling som du har tänkt ägna dig åt.

Flytväst är en annan nödvändighet för den som seglar. Hos Seglarshoppen hittar du flera olika modeller, färger och varumärken när det gäller flytvästar. Det viktigaste när du köper flytväst är att du ser till att den blir anpassad efter vikten hos bäraren.

Du kontaktar lätt Seglarshoppen genom att skicka dem ett mail på info@seglarshoppen.se. Ett bra sätt att hålla koll på nyheter inom det marina modet är att följa dem på Instagram.

Comments are closed.