Hos CrossPrint hittar du det mest och det bästa inom skrivarprodukt

Hos CrossPrint hittar du det mest och det bästa inom skrivarprodukter. Besök vår e-butik på crossprint. Här hittar du även ett brett sortiment av varor för kopiatorer och faxar. Sammanlagt kan vi erbjuda runt 7500 artiklar och vi uppdaterar regelbundet vårt lager för att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunders behov. Förutom bläckpatroner och lasertoner till skrivare omfattar våra produkter även skrivhuvuden, trummor och fotokonduktorer.

Hos CrossPrint är det enkelt att handla. Vi har utvecklat en användarvänlig onlinebutik. För att hitta en specifik vara, använd dig av vår speciellt framtagna söktjänst. Ange skrivarmodell eller artikelnummer så letar vi fram det du söker. Du kan även söka direkt på en viss tillverkare. Om du till exempel vill titta närmare på Dells produkter, klicka i så fall direkt på företagets logotyp.

CrossPrint månar om en nära kundkontakt. Om du har frågor—om en specifik order eller om oss—tveka då inte att kontakta oss på telefonnummer +41 41 630 49 39 eller skicka ett email, info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at. Vår kundtjänst finns tillgänglig under kontorstid mellan måndag och fredag.

Att erbjuda säker e-handel har alltid varit högsta prioritet för oss på CrossPrint. Tack vare att vi aldrig kompromissar om detta kan vi stoltsera med märkningen ”Trusted Shops Guarantee”.  Hos oss kan du handla mot faktura, med kreditkort (vi arbetar med Mastercard och Visa), Paypal samt Payolution. För kreditkortsbetalningar använder vi oss av Saferpay. Deras 3-D Secure-teknik uppfyller de allra högsta säkerhetsvillkoren.

Vi strävar efter att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Inom kort hoppas vi välkomna dig som ny kund!

Brother toners
Canon toners
Epson toners

Comments are closed.