Idag beräknas runt 1,5 miljarder vuxna människor i världen över lida av övervikt

Idag beräknas runt 1,5 miljarder vuxna människor i världen över lida av övervikt eller fetma. Ökningen av andelen överviktiga nu tycks ha stannat av i Sverige och vissa delar av västvärlden, men i många områden har detta hälsoproblem en närmast epidemiartad utbredning. Orsakssambanden är komplexa, men onyttig mat och för lite motion är naturligtvis två viktiga förklaringar. Stillasittande arbeten och likaledes stillasittande fritidaktiviteter bidrar till att människor konsumerar mer energi än de gör av med.

Den som försökt vet att det inte är lätt att gå ner i vikt. Tyvärr har den konventionella sjukvården ännu inte klarat av att ta itu med detta allvarliga hälsoproblem. Grace Wellness grundades för att sprida information om viktkontroll och hälsa. I samarbete med medicinsk sakkunniga har vi även arbetat med att ta fram kosttillskott, som, genom att öka förbränningen av fett och minska aptiten, kan användas för att reducera vikt och därmed skapa bättre livsvillkor.

På vår hemsida, grace wellness.nu, hittar du mer information om våra populära kosttillskott Reducer fettförbränning, Bredspektrum Antioxidant och Xantan. Här kan du även beställa dess produkter, så levereras de hem till dig. Välj de produkter du önskar köpa, lägg dess i den virtuella varukorgen och fyll i webbformuläret till höger. Vi stöder betalning med kreditkort och mot faktura.

Grace Wellness produkter grundas i den senaste spetsforskningen. För mer information om aktuella studier, gå till http://www.grace-wellness.info och klicka på ”Dokumentation” i den övre menyraden. Skulle du ha några frågor om oss eller våra kosttillskott, tveka då inte att kontakta oss. Telefonnumret är 08-509 33 200 och email-adressen kundservice@gracewellness.se. Välkommen till gracewellness.eu !

This entry was posted in Hälsa.

Comments are closed.