Idag finns det ett enormt utbud av varor och tjänster på näte

Idag finns det ett enormt utbud av varor och tjänster på nätet. Ofta kan det vara ganska svårt att hitta rätt elektriker, rörmokare, tandläkare eller vad man nu letar efter. Att sitta och surfa på måfå är onödigt tidskrävande. Nu finns det enklare sätt. Vänd dig till ServiceFinder när du letar tjänsteföretag.

ServiceFinder har varit en enorm framgång. Allt började i liten källarlokal på Norr Mälarstrand i Stockholm, där tre unga entreprenörer bestämde sig för att förenkla kontakten mellan företag och kunder. Tusentals tjänsteföretag finns nu anslutna, och sedan starten 2006 har man hjälpt över 200 000 konsumenter.

ServiceFinder har satt upp en ambitiös vision.

Målet är att bli bäst i världen på att förmedla tjänster. Av det skälet försöker man ständigt utvecklas. För att enkelt hitta fram till potentiella konsumenter samarbetar ServiceFinder idag med en mängd företag – några av dessa är Svenska dagbladet, Aftonbladet, Blocket, Bovision.se och en rad regionala och lokala tidningar. ServiceFinder är numera en del av Schibsted Media Group.

Att använda sig av ServiceFinder är enkelt. Det enda du behöver göra är att skapa en förfrågan – något som du gör direkt på hemsidan. När du skickat in denna får du upp till fem prisförslag att ta ställning till. Med normal handläggningstid får du svar inom 24 timmar.

ServiceFinder är en sajt för både konsumenter och tjänsteföretag. Företag slipper lägga tid på att på egen hand nå ut till kunder. Du som konsument kan spara både tid och pengar. Med ServiceFinder hittar du de alternativ som passar dig bäst. Läs mer på http://www.servicefinder.nu

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.