jämföra bilförsäkringar

Nu finns det en gratistjänst för dig som enkelt och snabbt vill kunna jämföra bilförsäkringar. På Bilforsakrarna.se tar det inte mer än 30 sekunder att leta fram det billigaste alternativet.

Vi har även sammanställt en mängd användbar information om enskilda försäkringsgivare. Aktsam är ett företag med mycket gott rykte som erbjuder tre olika typer av bilförsäkringar. Förutom den för bilägare obligatoriska trafikförsäkringen kan du även välja att teckna en hel- eller halvförsäkring.

Om du vid en olycka skadar medtrafikanter eller deras fordon täcker trafikförsäkringen kostnaderna. Halvförsäkringen skyddar dig om bilen blir stulen. Du är även skyddad vid stöld av exempelvis takräcke, extradäck eller CD-spelare. Denna form av försäkring gäller dessutom om du drabbas av spräckt ruta, maskinskada eller brand samt för bärgning och vid en eventuell rättslig tvist.

Gå in på Bilforsakrare.se och läs mer om Aktsams många prisvärda erbjudanden. I bolagets helförsäkring ingår, förutom allt det som täcks av trafik- och halvförsäkringen, även en vagnskadeförsäkring. Aktsam är ett företag för dig som söker ett smart och tryggt alternativ. Om du vill veta mer om vad Aktsam kan göra för dig så hör av dig på 0771-31 10 00. Deras erfarna medarbetare hjälper dig att hitta den försäkringsform som passar dig bäst.

Det är inte helt lätt för den enskilde konsumenten att sätta sig i alla komplexa detaljer som ingår i dagens bilförsäkringar. Surfa in på Bilforsakrare.se så assisterar vi dig. Du behöver inte längre spendera timmar med planlöst googlande på internet. Med vår hjälp hittar du snabbt vad du letar efter och våra tjänster är helt utan kostnad.

Comments are closed.