Kontor og

Ordet kontor stammer fra det franske ordet comptoir og betyr regnebord. I dag bruker vi kontoret til mer enn å bare regne. Vi leser og svarer på viktige mail, tar vesentlige beslutninger for fremtiden, utvikler vår kreativitet og tar et steg lenger i karrieren for hver dag vi tilbringer der. Kort sagt håndteres en stor del av administrasjonen fra kontoret. Uansett hvis du har et kontor på din arbeidsplass eller et eget kontor i hjemmet ditt, er det en viktig plass for din utvikling.

I dag har vi høyere krav på at kontorsplassen både skal være en komfortabel plass og en stilfull plass med samhørighet til resten av hjemmet. For den som daglig bruker kontor er det ekstra viktig. Vi tilbringer jo nesten like lang tid der som i sengen, og mer tid enn i sofaen. Et trivsomt miljø der du føler deg hjemme og komfortabel i vil øke effektiviteten og følelsen for ditt arbeid, og riktige kontorsmøbler er skånsomt for din kropp! Riktige kontorsmøbler med ønsket komfort, stil og oppbevaring er det første steget til den optimale kontorsplassen. Etter det valget er det minst like viktig å komplettere med tilbehør og innredning i den smak og farge du ønsker, så trivsomheten blir så optimal som mulig.

Da mange timer brukes på kontorsplassen er det viktig å ha en komfortabel og ergonomisk kontorstol i kombinasjon med et praktisk skrivebord. Vi hjelper deg å ta det første skrittet til ditt drømmekontor. Hos oss på Furniturebox har vi samlet skrivebordsstoler i forskjellige prisklasser og utseende med eller uten armstøtte for at du skal finne den riktige kontorstolen til din kontorsplass. Våre skrivebord finner du i forskjellige farger og materiale med eller uten oppbevaring. Se blant vårt sortiment med kontorsmøbler for å finne den beste kombinasjonen av en komfortabel kontorstol og et funksjonelt skrivebord.

Vil du ha billige lenestoler eller billige sofear med stil og kvalitet? Velkommen inn på Furniturebox!

Comments are closed.