Lån – Utnyttja tillfället när det ges

Utnyttja tillfället när det ges
När man inte har då behöver man, när man har då behöver man inte. Ibland kan det kännas som en av universums oskrivna lagar. Och nyckeln till framgång är att se till att man har det tvärtom – vara förutseende. Men ibland går det inte att förbereda sig inför det som kommer även om man vet vad som kommer.
I staden San Lorenzo på Honduras Sra. Martina. Hon är 55 år och bor med sin man på södra Honduras. Hon säljer läsk och har även en kvarn för malning majs. Martina har varit i branschen i 15 år och arbetar hemifrån. Hennes kunder kommer alla ifrån San Lorenzo
Under årets sista månader vet Martina av erfarenhet att efterfrågan på hennes tjänster och produkter brukar stiga markant och att hon därför bör se till att ha ett stort bestånd läsk och en kvarn i topptrim för att tillgodose kundernas behov. Men detta år var hennes kvarn i stort behov av reparation och hon hade inte pengar över att bygga upp ett lager av läsk.
Hon vände sig då till Kiva som är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet. Med detta lån kan hon förbereda sig inför den period som kommer och därmed göra en stor vinst som gör det möjligt för henne att investera inför kommande år.
Befinner du dig i liknande situation och behöver ett bra lån, med bästa ränta, vänd dig till norrbanken.se. eller läs mer på http://www.norrbanken.se/blancolån/

Comments are closed.