Låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet!

Låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet! Kolla in den kostnadsfria tjänsten Bankbolaget. Genom att använda dig av Bankbolaget så sparar du både tid och pengar när du vill låna.

Bankbolaget agerar ombud för lån på nätet. När du gjort din ansökan så får du det bästa erbjudandet från 17 olika banker. Skickar du in din låneansökan under en vardag så kommer du att bli kontaktad av Bankbolaget inom 24 timmar.

Via Bankbolaget kan du teckna privatlån, bolån och billån. Räntan på privatlånen  börjar på låga 4,25%, för bolånen på 3,18% och för billånen på 4,55%. När du använder dig av Bankbolaget kan du själv bestämma återbetalningstiden, på 1 upp till 12 år.

Om du har några frågor som rör din låneansökan så ska du inte tveka att ringa Bankbolaget, som du når på telefonnummer 0770-455 903. Du kan ringa till Bankbolaget dygnet runt.

Grundkrav för att din ansökan ska kunna beviljas är att du har fyllt 18, har en inkomst på minst 100 000 kronor/år, saknar skuldsaldo och har fast bostad i Sverige. En sedvanlig kreditprövning kommer också att göras.

Ett sätt att öka sina chanser till att få låneansökan beviljad är att skaffa sig en medsökande. I samband med att du skickar in din ansökan har du också möjlighet att kryssa i en ruta där du får information om tryggt låneskydd. Surfa din på Bankbolagets webbplats direkt, så sparar du både tid och pengar!

Comments are closed.