Modernt, coolt och underjordiskt

Nueu är ett äkta och hängivet underjordiskt varumärke som arbetar nära sina sponsorer i arbetet med att producera kvalitativa nueuprodukter och med en stil som passar för den extrema stil som efterfrågas av några av de mest inflytelserika extrema idrottarna. Nueu arbete med professionella och semiprofessionella idrottare.
Många av de bästa och livsstilstidningar har valt att uppmärksamma Nueu, inklusive Sidewalk, Kingpin och Maxim.
Nueu har också ett världsomspännande och växande nätverk  på nätet. Nueus nätverk är naturligtvis globalt och engagerar människor med märkets modemedvetna framåtanda. Deras Myspace-sida har tusentals medlemmar som sänder in foton.
Nueus produkter ligger i framkanten samtidigt som de slår under ifrån.
Ett exempel är Nueu solglasögon. I framkanten av den urbana stilen, tog Nueu sin kärlek till gatan till en annan nivå när de samarbetat med designstudion Fat Punk för att ta fram sina solglasögon. Resultatet är dramatiskt retro med en vass egg. Fat Punk har skapat ett konstverk med sin klassiska punkiga tatueringsstil, gjord för den perfekta partnerskapet med Nueus egna djärva underjordiska karaktär. Tekniken är banbrytande och för idrottsintresserade har Nueu även ett sortiment av polariserade linser. Nueu är känd för sin höga kvalitet. Verkar solglasögon från Nueu  vara precis din grej, men du är orolig för att du inte ska ha råd – eller ens vet var du ska få tag på ett par – gå då till www.solglasogonmode.se. Här hittar du också solglasögon från flera andra märken i många olika modeller. Allt är givetvis till mycket bra priser.

Comments are closed.