Näringsriktig mat i kombination med motion

Näringsriktig mat i kombination med motion ökar chanserna till ett längre, friskare och behagligare liv. Herbalife är ett företag som i mer än tre årtionden arbetat med frågor som rör kost och hälsa. Redan 1980 lanserade man sin första produkt, den framgångsrika Formula 1 proteindrink, som miljontals människor världen över sedan dess med framgång använt sig av för att uppnå personliga fitnessmål och bättre viktkontroll. Surfa in på herbauk.co.uk och läs mer om Herbalife metod. Här hittar du ett rikt utbud av prisvärda måltidersättningar, kosttillskott, diverse välsmakande lågkaloriprodukter, hud- och hårvårdsprodukter samt ett flertal unika och spännande doftartiklar.

Med Herbalife kan du effektivt minska ditt kaloriintag samtidigt som du ser till att få i dig rätt kombination av proteiner, kolhydrater, fettsyror, fibrer och andra näringsämnen som behövs för att din kropp ska kunna fungera på ett tillfredsställande sätt. För bättre viktkontroll, byt ut en eller två måltider per dag mot Herbalifes välsmakande Formula 1 proteinshake. Denna ger dig en perfekt balans av prima mjölk- och sojaprotein, mikronäringsämnen samt tillsatser av nyttiga ört- och växtextrakt. En servering innehåller endast 217 kcal. Med Formula 1 sparar du dessutom tid. Enda förberedelsen som krävs är att du blandar 2 matskedar proteinmix med 2,5 deciliter mjölk. Sedan är måltiden klar att förtäras.

Alla Herbalifes produkter kommer med tydliga instruktioner om hur de ska nyttjas för bästa möjliga resultat. Om du har frågor är du alltid välkommen att kontakta vår duktiga kundtjänst. Hör av dig till oss på e-postadress info@good-weight-loss.co.uk så svarar vi så snabbt vi kan. Välkommen till www.herba-minceur.fr

Comments are closed.