Sedan bingo på allvar introducerades i Sverige

Sedan bingo på allvar introducerades i Sverige under slutet av 1950-talet har det varit omåttligt populärt. En anledning är säkerligen att det är ett väldigt enkelt spel som innehåller ett starkt spänningsmoment. Ytterligare en anledning är att bingon alltid varit en mötespunkt för människor, inte minst inom idrottsrörelsen. Bingohallen var ett ställe man gick till efter jobbet för att slappna av och träffa vänner och bekanta. Numera växer bingon huvudsakligen på nätet, men även om många nu sitter hemma och spelar är skapar spelet fortfarande möten mellan människor. Idag erbjuder de flesta sajterna för nätbingo ett eller flera chattrum där spelare kan prata strategi och lära känna varandra.

Informationssidan http://www.bingogubben.se innehåller allt du behöver veta om nätbingo. Här hittar du beskrivningar av olika sajters för- och nackdelar, vilka spelvarianter du kan välja mellan, hur deras vinstsystem ser ut samt vilka specialerbjuderanden de har. I nuläget finns uppskattningsvis ett par hundra bingorum på nätet. Alltfler är svenskspråkiga. I skrivande stund är vinster från bingospel inte skattepliktiga, förutsatt att du använder dig av ett spelbolag vars huvudsakliga verksamhet ligger i EU/EES-området.

Du som spelar på internet bör alltid vidta ett visst mått av försiktig. Ofta kan vi läsa i tidningarna om diverse nätsvindlerier. På sidan www.bingogubben.se hittar du bara information om seriösa spelbolag. Samtliga sajter som vi arbetar med månar om din personliga integritet och uppfyller de strängaste säkerhetskriterierna.

Nätbingon växer snabbt just nu inom alla ålderskategorier. Testa du också! Du kommer in att ångra dig. Gå in på www.bingogubben.se och läs mer.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.