Specifika önskemål om drömresan

Vissa människor har bara diffusa föreställningar om sin drömresa. Andra har väldigt specifika önskemål. I en amerikansk undersökning som gjorde för en tid sedan fanns det en hel del intressanta svar. Som personen som svarade: “Jag har alltid velat bo på Bora Bora-öarna i Franska Polynesierna. Jag älskar tanken på att sova i en bungalow som flyter runt på en flod. Helt enkelt avkopplande!”
Eller Engelsmannen i USA: “Detta låter knäppt för en del men jag skulle älska att se bergen i Tennessee. Jag är född i England så sett många berg där. Och vi bodde i Tyskland och har sett många berg där också… Men jag har aldrig sett bergen i Tennessee.”
Och personen som visste vad han ville göra, men inte exakt var: “Jag har inte en specifik plats som jag vill resa till, men en specifik sak jag vill se. Jag har alltid velat resa till någonstans uppe i Alaska eller Kanada och tillbringa en vecka i en stuga någonstans gör ingenting annat än att bara koppla av och titta på norrsken. Det finns faktiskt ett hotell i Finland, tror jag, som har massor av små glas igloos som du kan bo i att titta på det. Fantastiskt.”

Men oavsett vart du vill resa och vad du ska göra så kommer du att behöva ett bra bagage. Tåliga och billiga resväskor. Så du kan resa långt och ha råd att resa långt. Du kan faktiskt hitta en stort utbud av sådana om du besöker http://www.resvaskor.eu.

Comments are closed.