Spelandet på internet växer för varje år. Tekniskt avancerade spel

Spelandet på internet växer för varje år. Tekniskt avancerade spel är naturligtvis alltid i ropet, men informationsrevolutionen har även inneburit något av en renässans för enkla sällskapsspel som bingo. I radio och på TV har förmodligen bingons storhetsperiod kommit och gått. Framtiden finns på internet. Här spelar numera alltfler bingo, oavsett ålder och bakgrund. Ett flertal spelsajter, till exempel Svenska Spel, Miss Bingo, Mariabingo, Caliberbingo, och Unibet Bingo, erbjuderolika varianter av bingo. Villkor och regelverk skiljer sig något från sajt till sajt. Om du vill få bättre överblick över dina alternativ, gå till bingoresurs.se. Här hittar du ständigt uppdaterad information om spelombud och deras kampanjer.

En spelsajt som är värd att titta närmare på om du är intresserad av bingo är engelskspråkiga Amigo Bingo. Redan 1999 drog Amigo Bingo igång och idag är företaget en av de största leverantörerna av nätbingo. Sajten stoltserar med att ha den största utbetalningsprocenten. Amigo har ett frikostigt bonussystem, inte minst om du lyckas värva nya spelare. Av de insatser som dina vänner och bekanta gör under de första 60 dagarna efter att de registrerat ett konto får du hela 50 %. Fortsätt värva nya spelare och spela gratis. Förutom värvningsbonusen har Amigo även en mängd intressanta extravinster och specialbonusar.

Var alltid på din vakt när du handlar eller spelar på nätet. Rör dig bara på sajter som du är bekant med och som du kan lita på. Vi på www.bingoresurs.se arbetar endast med seriösa spelombud. Med oss kan du sluta oroa dig och istället ägna dig åt att spela.

Comments are closed.