Städning och städhjälp

“Det har varit en spännande tid att bygga upp vår verksamhet och se den blomstra”, säger Peter Svanborg, VD på Hjälp Hemma.

Hjälp Hemma har varit med “från start” när det gäller hushållsnära tjänster och har därmed ett försprång när det kommer till branschkunnande och behovsanalys etc.

”I den här branschen finns det ju numera ett flertal aktörer och då gäller det att ligga i framkant när det kommer till service och ett personligt bemötande”, säger Peter.

Kunder som köper hushållsnära tjänster förväntar sig, med all rätt, att den service dom betalar för ska motsvara, allra helst överträffa, den överenskommelse som slutits.

“Våra anställda är handplockade i det avseendet. Vi är därför också noga med att tillhandahålla fortbildning och kurser för våra medarbetare. Detta säkerställer att vi kan erbjuda tjänster av högsta kvalitet”, fortsätter Peter. på hjalphemma.se

I utbudet finns veckostädning, städning varannan vecka och städning månadsvis. Man erbjuder även strykning och tvätt om kunden önskar detta. Andra tjänster är fönsterputs och matlagning.

Även inköp av matvaror kan ordnas.

Då man på Hjälp Hemma är väl medvetna om att hemmet är bland det mest privata som finns för oss människor, jobbar man utifrån policyn ”alltid samma städerska”. På så sätt utvecklar kunden en relation till företagets utsände medarbetare. Detta skapar förtroende och gör det lättare att anpassa tjänsten efter varje kund.

”Vi vill ju bygga en långvarig relation med våra kunder och då är det helt avgörande att kunna säkerställa att man abonnerar på den tjänst som bäst matchar ens behov”, avslutar Peter Svanborg.

https://www.hjalphemma.se/stadservice/stadtjanst/
https://www.hjalphemma.se/stadservice/stadbolag-stockholm/

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.