Städningen att se fram emot

Städningen är sällan det man ser fram emot mest under veckan? Vore det inte skönt att slippa den? Gör som så många andra gjort under de senaste åren, anlita professionell städhjälp.

Om du bor i Storstockholm, det vill säga inom det område som täcks av kollektivtrafiken, är Rent Hemma – Städning i Stockholm ett utmärkt alternativ.
Företaget Rent Hemma har lång erfarenhet av städbranschen, välutbildade medarbetare och erbjuder grundlig städning till bra pris. Mer om Rent Hemma och deras verksamhet hittar du på hemsidan, Renthemma.se.

Under de senaste åren har antalet hushåll som köper in städhjälp ökat stadigt. En av de bakomliggande orsakerna är naturligtvis RUT-avdraget som gör att köp av hushållsnära tjänster blir betydligt billigare, men handlar också om att vi får allt mindre tid att sköta om vardagsbestyren.

Det är inte lätt att hinna med jobb, familj, vänner och hobbys utan lite hjälp. Läs mer om Rent Hemma på Renthemma.se. Facebook-sidan är www.facebook.com/renthemma.

Rent Hemma är ett städföretag med ett flertal attraktiva tjänster i sin serviceportfölj. Här kan du boka in städning men även tvättning, strykning och fönsterputsning. Om du är intresserad men vill se hur Rent Hemma arbetar så är du välkommen att boka in en teststädning. Den kostar endast 99 kronor i timmen och du kan boka den direkt på hemsidan, Renthemma.se

Om du har frågor om Rent Hemmas tjänster ska du inte tveka att höra av dig. Ring 08-120 509 10 eller skriv till info@renthemma.se. Kontorstiden är vardagar mellan 08:00 och 16:00 (lunch 12:00-13:00). Du behöver inte alltid göra allting själv. Ta hjälp av Rent Hemma!

Comments are closed.