Vilken lyx tillåter du dig?

Lyx är attraktivt på olika sätt. Och om man inte lever ett lyxigt liv så är det inte alltid för att man inte har råd; ibland kan det faktiskt handla om att man inte vill. Det känns helt enkelt inte som något som passar en. Sedan finns det de som känner att lyx passar dem, utan att de egentligen har råd. De personerna har problem.
Sedan finns det givetvis dem som lever ett lyxigt liv, trivs med det och har råd med det. Och i Hollywood kan man se de som ohämmat lever ut sitt lyxiga liv utan att dölja det det minsta.
Ta bara som exempel de förlovningsringar som delas ut till höger och vänster. Jennifer Aniston fick nyligen en förlovningsring av sin pojkvän Justin Theroux som är värd 6 857 600 kronor. Ungefär lika mycket kostade den ring som Michael Douglas gav sin unga hustru, Catherine Zeta Jones. Mycket för oss, men troligen en spottstyver för herr Douglas. Båda dessa ringar ligger dock i lä för den ring som Jennifer Lopez fick av pojkvännen Ben Affleck. 8 229 120 kronor kostade smycket som innehöll en 6,2 karats ädelstenen. Ringen värderades 2002, troligen är den ännu mer värd idag.
Denna sorts lyx kan de flesta av oss inte ha råd med – även om vi hade velat ack så gärna. Men det finns lyx som passar vår nivå. Om du tittar in på smycken.eu hittar du lyxiga smycken, till vettiga priser, från många olika märken.

 

Comments are closed.